Workwear Off-duty Personal Protective Equipment Footwear

Marketing Associate

Scandia Gear Europe is op zoek naar een getalenteerde Marketing Medewerker die van alle markten thuis is en 32 tot 40 uur per week kan werken!

Als creatief persoon met een grafisch oog en een uitstekende pen, weet je hoe je mensen kunt enthousiasmeren en overtuigen met goede content.
Je bent niet bang om in het diepe te duiken en je draagt graag bij aan de groei van ons merk op de markt. Je ambieert een mooie carrière in een internationaal georiënteerd bedrijf en je bent dus een ambitieuze, enthousiaste creatieveling!

Taken en verantwoordelijkheden:
✔ Samen met je Marketing collega’s bedenk en realiseer je creatieve content voor onze onlinekanalen;
✔ Je bedenkt en maakt de content op onze onlinekanalen;
✔ Je ondersteunt bij de social media advertising;
✔ Je maakt regelmatig nieuwe pagina’s op de website;
✔ Je doet de copywriting voor onze social media;
✔ Je onderhoudt contact met onze online community;
✔ Je maakt en verstuurt nieuwsbrieven;
✔ Je assisteert bij het organiseren van fotoshoots en evenementen;
✔ Je denkt mee over marketingcampagnes;
✔ Je regelt brochures, posters en andere marketingmiddelen.

Wat verwachten wij van jou?
Je hebt een afgeronde mbo-opleiding (niveau 4) in de richting van Marketing, minimaal 1 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie en je kunt goed overweg met de Adobe Creative Cloud. Je bent creatief en flexibel ingesteld, ondernemend en praktisch, hebt een vlotte pen en weet van aanpakken. Je beschikt over uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als schrift.

Wat kunnen wij jou bieden?
Een functie binnen een internationale, dynamische en ambitieuze organisatie waarin je in de gelegenheid wordt gesteld om jezelf te ontwikkelen. Tegenover jouw inzet bieden wij prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken, 25 vakantiedagen per jaar op fulltime basis met de mogelijkheid om elk jaar vakantiedagen aan te kopen, €0,21 ct reiskostenvergoeding per km, thuiswerkvergoeding en je mag gebruik maken van onze indoor gym.

Er valt natuurlijk nog veel meer te vertellen over de functie maar dat doen we graag in een persoonlijk gesprek! Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Stuur dan jouw profiel naar HR@scandiagear.com of neem telefonisch contact op met Sabitrie Kersout op 0181-745-153.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Scandia Gear recruits employees through its Human Resources Department, not through third parties. Recruiters and recruitment agencies are asked not to send CVs to anyone at Scandia Gear to note that Scandia Gear is not responsible for charges related to unsolicited CVs.