Workwear Off-duty Personal Protective Equipment Footwear

Assistant International Sales

Scandia Gear Europe is op zoek naar een Assistant International Sales! Als Assistant International Sales ondersteun jij, samen met je collega’s, de International Sales Managers.

Heb jij een commerciële drive en affiniteit met de maritieme en offshore industrie? Ga jij voor kwaliteit en wil je onze klanten snel en zorgvuldig van dienst zijn? Ambieer je een mooie carriére in een internationaal georienteerd bedrijf? Dan ben jij wellicht de kandidaat voor Scandia Gear!

Taken en verantwoordelijkheden
✔ Fungeert als aanspreekpunt voor klanten: kanaliseert vragen, behandelt klachten en speelt (product)informatie door naar relevante partijen.
✔ Ondersteunt de Manager International Sales administratief in de ruimste zin van het woord, zoals vragen per e-mail, telefoon en klantbezoeken organiseren en faciliteren.
✔ Ondersteunt bij het organiseren en beheren van Sales-gerelateerde afspraken.
✔ Lost problemen binnen orderverwerking en overige Sales-gerelateerde (aan)vragen adequaat en zelfstandig op.
✔ Onderhoudt de klantendatabase door het invoeren van de juiste gegevens

Functie-eisen
MBO+ denk- en werkniveau; minimaal 1 jaar werkervaring in de sales is een pré; uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift; beheersing van MS Office (Outlook, Word en Excel); ervaring met Exact / Synergy is een pré; ervaring met PPE is een pré; affiniteit met de scheepvaart; communicatief vaardig; zelfstandig, maar wel een teamspeler; klantgericht en probleemoplossend.

Wat bieden wij jou?
Een boeiende functie binnen een dynamische en ambitieuze organisatie, waarin je de gelegenheid krijgt jezelf te ontwikkelen. Tegenover jouw inzet bieden wij prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals: een marktconform salaris, 25 vakantiedagen, een uitstekende pensioenregeling en gratis sportgelegenheid.

Zie jij jezelf als een echte (administratieve) aanpakker met interesse in aftersales? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar HRM@scandiagear.com. Bij vragen over de functie en/of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Sabitrie Kersout: 0181-745153