Workwear Off-duty Personal Protective Equipment Footwear

Facility Manager

Scandia Gear Europe is opzoek naar een Facility Manager voor 40 uur in de week. Als Facility Manager ben je verantwoordelijk voor de complete huishouding van de organisatie.

Als Facility Manager binnen Scandia Gear ben je o.a. verantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van de facilitaire diensten binnen onze organisatie. Dit omvat een breed scala aan activiteiten, zoals onderhoud en reparatie van gebouwen en faciliteiten, schoonmaak, beveiliging, gezondheid en veiligheid op de werkplek. Denk hierbij aan het ontwikkelen en implementeren van een onderhoudsplan, inspecties uitvoeren op de faciliteiten en het apparatuur en ervoor zorgdragen dat alle faciliteiten en apparatuur aan de geldende veiligheids- en gezondheidsvoorschriften voldoet. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van de facilitaire budgetten, het opstellen van plannen en het monitoren van de prestaties van de facilitaire dienstverlening. Je zorgt voor een goede prijs/kwaliteitverhouding van de diensten die je levert. Zonder dat de kwaliteit er onder mag lijden, valt er door jou aan de kostenkant veel winst te pakken.

Daarnaast houdt jij je onder andere bezig met het leveranciersmanagement, contractmanagement en het optimaliseren van processen.

Taken en verantwoordelijkheden
✔ Verantwoordelijk voor het onderhoud van het pand aan de binnen- en buitenkant, in brede zin.
✔ Plannen en coördineren van regelmatig onderhoud (en reparaties) om onder andere apparatuur en machines in goede staat te houden.
✔ Ontwikkelen en implementeren van procedures en trainingen om veiligheidsrisico’s te minimaliseren en de veiligheid van werknemers te waarborgen.
✔Toezien op naleving van wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid, arbo en milieu.
✔ Verantwoordelijk voor de facilitaire inkoop en voorraadbeheer in brede zin.
✔ Je coördineert en onderhoudt relaties met externe leveranciers en dienstverleners om de best mogelijke kwaliteit van dienstverlening te garanderen tegen de meest kosteneffectieve tarieven.

Wat verwachten wij van jou?
✔ Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie.
✔ Je beschikt over organisatorische en communicatieve vaardigheden waardoor
✔ Je gemakkelijk contacten kan leggen zowel intern als extern.
✔ Je beschikt over commercieel en financieel inzicht.
✔ Je kan goed prioriteiten stellen, omgaan met veranderingen en je bent resultaatgericht.
✔ Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat kunnen wij jou bieden?
Een functie binnen een internationale, dynamische en ambitieuze organisatie waarin je in de gelegenheid wordt gesteld om jezelf te ontwikkelen. Tegenover jouw inzet bieden wij prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken, 25 vakantiedagen per jaar op fulltime basis met de mogelijkheid om elk jaar vakantiedagen aan te kopen, €0,21 ct reiskostenvergoeding per km, thuiswerkvergoeding en je mag gebruik maken van onze indoor gym.

Er valt natuurlijk nog veel meer te vertellen over de functie maar dat doen we graag in een persoonlijk gesprek! Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Stuur dan jouw profiel naar HR@scandiagear.com of neem telefonisch contact op met Sabitrie Kersout op 0181-745-153.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Scandia Gear recruits employees through its Human Resources Department, not through third parties. Recruiters and recruitment agencies are asked not to send CVs to anyone at Scandia Gear to note that Scandia Gear is not responsible for charges related to unsolicited CVs.