Workwear Off-duty Personal Protective Equipment Footwear

Facilitair Medewerker

Scandia Gear Europe is op zoek naar een Facilitair Medewerker voor 40 uur in de week. Als Facilitair Medewerker ben je verantwoordelijk voor al het onderhoud in en rondom de (privé) panden. Je bent in het bezit van een rijbewijs, je bent een harde werker, niet vies van buiten werk, of terwijl je bent een manusje van alles.

Wat ga je doen?
Scandia Gear is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en leveren van persoonlijke beschermingsmiddelen aan de maritieme en offshore-industrie. Voor ons hoofdkantoor in Spijkenisse zijn wij op zoek naar een allround Facilitair Medewerker.

Als Facilitair Medewerker binnen Scandia Gear ben je o.a. verantwoordelijk voor het uitvoeren van de facilitaire diensten binnen onze organisatie. Dit omvat een breed scala aan activiteiten zoals (preventief) onderhoud en reparatie van (privé) gebouwen en faciliteiten, schoonmaak, beveiliging, gezondheid en veiligheid op de werkplek. Daarnaast begeleid en assisteer je externe leveranciers en dienstverleners en ondersteun je interne afdelingen waar nodig.

Je komt in een klein team te werken, waarbij geen dag hetzelfde is. Je steekt graag de handen uit de mouwen en denkt proactief mee om ervoor te zorgen dat alles schoon blijft en optimaal functioneert. In een snel wisselende omgeving zet je jouw basisvaardigheden op het gebied van elektriciteit, schilderen, loodgieterswerk en timmerwerk in om iets ter plaatste op te lossen of te repareren.

Wat vragen wij van jou?
✔ Je bent in het bezit van een geldig Rijbewijs B (verplicht);
✔ Je bent in het bezit van een geldig hoogwerker certificaat (of bereid deze te halen);
✔ Je bent een echte klusjesman/vrouw;
✔ Je bent gemotiveerd en je hebt de juiste instelling;
✔ Je beschikt over relevante werkervaring;
✔ Je bent flexibel en resultaatgericht.

Wat bieden wij jou?
Een afwisselende functie, waarbij pro-activiteit vereist is, binnen een dynamische en ambitieuze organisatie, waarin je de gelegenheid krijgt je te ontwikkelen. Tegenover jouw inzet bieden wij prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals: een marktconform salaris, 25 vakantiedagen op fulltime basis, uitstekende pensioenregeling en gratis sportgelegenheid.

Soort dienstverband: Fulltime, Onbepaalde tijd

Rooster:

  • ma-vr

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Extra vakantiedagen
  • Pensioen
  • Reiskostenvergoeding

Soorten aanvullende vergoedingen:

  • Vakantiegeld

Werklocatie:

  • Fysiek