Workwear Off-duty Personal Protective Equipment Footwear

Inside Sales Associate

Scandia Gear Europe is op zoek naar een Inside Sales Associate voor onze locatie in de omgeving Rotterdam!

Binnen deze functie ben je dagelijks in contact met zowel (internationale) klanten als collega’s van verschillende afdelingen, je houdt je bezig met de order intake, controleren van de voorraad en het oplossen van vraagstukken binnen de orderverwerking. Daarnaast draag je actief bij voor het tijdig, juist en volledig aanleveren van alle gegevens bestemd voor opvolgende afdelingen, om zodoende bij te dragen aan een optimaal leveringsproces.

Als waardevolle Senior Commercieel medewerker binnendienst bij Scandia Gear steek je graag de handen uit de mouwen en ben je continu opzoek naar procesverbetering! Natuurlijk gaat dit nooit ten koste van de dagelijkse werkzaamheden, want je weet zelf goed prioriteiten te stellen. Je beschikt over een inzichtelijk vermogen in de orderstroom (binnenkomende orders/offertes) en voorziet collega’s en klanten van de juist informatie. Ben jij een analytische denker, beschik jij over een sterke commerciële drive én weet jij daarnaast in alle hectiek alles in goede banen te leiden? Dan ben jij wellicht de kandidaat die wij zoeken!

Wat zullen je taken en verantwoordelijkheden zijn?
✔ Je bent verantwoordelijk voor een optimale afwikkeling van orders en offertes;
✔ Je zorgt voor het opvolgen en coördineren van de orders tot aan de levering, in samenwerking met de klanten en andere afdelingen;
✔ Klantrelaties bevorderen en een hoge klanttevredenheid behouden;
✔ Het uitvoeren van alle administratieve werkzaamheden, zoals het verwerken van inkomende e-mails, het behandelen van inkomende telefoongesprekken en het registreren van berichten binnen het daartoe bestemde systeem (Exact Globe / Synergy) en het onderhouden van de klantendatabase;
✔ Je voorziet overige, bij het orderproces betrokken afdelingen (nationaal en internationaal) van tijdige en volledige informatie om zodoende gezamenlijk tot optimale resultaten te komen;
✔ Draagt actief bij aan het optimaliseren van afdelingsgerelateerde processen;
✔ Signaleren van verkoopkansen;
✔ Lost problemen binnen orderverwerking en overige afdelingsgerelateerde (aan)vragen adequaat en zelfstandig op en overlegt dit met de Manager Inside Sales.

Wat verwachten wij van jou?
✔ MBO+/HBO denk- en werkniveau; minimaal 3 jaar administratieve werkervaring; ✔ goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift;
✔ beheersing van MS Office (Outlook, Word en Excel);
✔ ervaring met Exact / Synergy is een pré; je hebt affiniteit met de scheepvaart;
✔ je bent communicatief vaardig;
✔ zelfstandig, maar wel een teamspeler;
✔ je bent klantgericht en probleemoplossend;
✔ Je bent gedreven en je beschikt over verbeterinzichten;
✔Je bent integer, flexibel en je hebt een proactieve houding;

Wat kunnen wij jou bieden?
Een boeiende functie binnen een dynamische en ambitieuze organisatie, waarin je de gelegenheid krijgt jezelf te ontwikkelen. Tegenover jouw inzet bieden wij prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals: een marktconform salaris, 25 vakantiedagen, een uitstekende pensioenregeling en gratis sportgelegenheid.

Zie jij jezelf als een echte aanpakker, ben jij analytisch, communicatief vaardig en werk jij nauwkeurig? Stuur dan jouw motivatiebrief naar HR@scandiagear.com. Bij vragen over de functie en/of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Sabitrie Kersout: 0181-745 153.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Scandia Gear recruits employees through its Human Resources Department, not through third parties. Recruiters and recruitment agencies are asked not to send CVs to anyone at Scandia Gear to note that Scandia Gear is not responsible for charges related to unsolicited CVs.