Workwear Off-duty Personal Protective Equipment Footwear

Junior Supply Chain Officer

Scandia Gear Spijkenisse is op zoek naar een Junior Supply Chain Officer! Als Junior Supply Chain Officer ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse administratieve taken die verband houden met de supply chain procedures. Je ondersteunt de Supply Chain Officers bij hun operationele en administratieve taken om een hoogwaardig product aan de eindklant te leveren.

De stroom van producten, informatie en financiën moet op een stabiele en geïntegreerde manier worden beheerd. Efficiënt werken is voor jou vanzelfsprekend.

Heb jij uitstekende vaardigheden in klantenservice en het opbouwen van lange termijn relaties en heb je affiniteit met de maritieme en offshore-industrie? Ben je geïnteresseerd in het starten of voortzetten van je carrière bij een multinational? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor Scandia Gear Spijkenisse!

Taken en verantwoordelijkheden

  •  Plaatsen van goedgekeurde bestellingen.
  • Afhandelen van orderbevestigingen.
  • Assisteren van de Supply Chain Officer bij dagelijkse operationele en administratieve taken in brede zin.
  • Meldt eventuele discrepanties en problemen aan het hoofd van de Supply Chain en stelt preventieve maatregelen voor.
  • Is verantwoordelijk voor het opvolgen van alle schriftelijke procedures en instructies zoals vastgelegd in het HQSE-systeem.

Functie eisen

  •  Minimaal MBO niveau 4 opleiding.
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
  • Beheersing van de Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling.
  • Ervaring met geautomatiseerde systemen; commercieel ingesteld en klantgericht; gemotiveerd.
  • Je bent nauwkeurig, analytisch, precies, hebt technisch inzicht, bent proactief, een teamspeler, zelfstandig en stressbestendig.

Wat bieden wij jou?

Een afwisselende functie, waarbij pro-activiteit vereist is, binnen een dynamische en ambitieuze organisatie, waarin je de gelegenheid krijgt je te ontwikkelen. Tegenover jouw inzet bieden wij prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals: een marktconform salaris, 25 vakantiedagen op fulltime basis, uitstekende pensioenregeling en gratis sportgelegenheid.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Ben jij een echte duizendpoot, kan je goed schakelen en ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging binnen een groeiende organisatie?

Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar HR@scandiagear.com. Bij vragen over de functie en/of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Lisa Imholz: 0181-745-155.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.