Workwear Off-duty Personal Protective Equipment Footwear

Systeembeheerder

Scandia Gear Europe is op zoek naar een fulltime Netwerk en Systeembeheerder! Als Netwerk en Systeembeheerder ben jij verantwoordelijk voor het beheren van netwerken en het ontzorgen van de eindgebruiker.

Heb jij affiniteit met de maritieme en offshore industrie? Ga jij voor kwaliteit? Ambieer je een mooie carriére in een internationaal georienteerd bedrijf? Dan ben jij wellicht de kandidaat voor Scandia Gear Europe!

Wie zoeken wij?
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Netwerk en Systeembeheerder, die past in deze rol. Je bent op de hoogte van onze oplossingen en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van automatisering en infrastructuren. Je bent de beste in je vak of je hebt de ambitie en de potentie om de beste te worden. Je hebt de passie om nieuwe technologieën te blijven leren en continu jezelf te ontwikkelen. Je hebt de pioniersgeest en drive om nieuwe technologieën, methodieken en concepten toe te passen in projecten en bij klanten. Je vindt het leuk om kennis te delen met collega’s, klanten en vakgenoten.

Wat verwachten wij van jou?
✔  MBO/HBO werk- en denkniveau (minimale basisopleiding MBO Systeembeheer niveau 4);
✔  Je hebt meerdere jaren ervaring met het analyseren en oplossen van complexe netwerk- en serverproblemen;
✔  Zelfstandigheid bij de implementatie en uitvoering van projecten;
✔  Je bent betrokken bij projecten zoals: cloud migraties, Windows server migraties, werkstation upgrades, endpoint security, monitoring en het steeds verder automatiseren en het optimaliseren van de IT-omgeving;
✔  Kennis en ervaring met virtualisatie omgevingen en het beheer ervan (VMWare ESXi);
✔  Kennis en ervaring met Microsoft omgevingen (Windows Server, Windows, Remote Desktop Services, Mircosoft 365, Office 365, EMS, Intune, MDM);
✔  Kennis en ervaring netwerk infrastructuur (Routers, Switches, Firewalls, TCP/IP, WiFi en VLAN’s);
✔  Kennis van security-oplossingen en beheer van geautomatiseerde systemen;
✔  Kennis van ITIL beheer processen en planmatig werken;
✔  Kennis en ervaring met betrekking tot de volgende diensten is een pré;
✔  Hosted IP Telefonie (3CX);
✔  Azure;
✔  Fortinet;
✔  Je bent kritisch, flexibel, een initiatiefnemer en stressbestendig. Daarnaast ben je een teamplayer die gericht is op innovatie;
✔  Je gaat klantgericht te werk en je hebt een professionele houding;
✔  Je hebt een goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift.

Wat kunnen wij jou bieden?
Wij bieden een boeiende functie binnen een dynamische en ambitieuze organisatie, waarin je de gelegenheid krijgt je te ontwikkelen. Tegenover jouw inzet bieden wij prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals: een marktconform salaris, 25 vakantiedagen, uitstekende pensioenregeling en gratis sportgelegenheid.

Ben jij de duizendpoot waar wij naar op zoek zijn? Zijn functieomschrijvingen voor jou altijd te smal geformuleerd? Ambieer jij een functie waarin je je waarde toe kan voegen, daar waar op dit moment de grootste prioriteit ligt?

Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar HR@scandiagear.com. Bij vragen over de functie en/of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Sabitrie Kersout: 0181-745 153.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Scandia Gear recruits employees through its Human Resources Department, not through third parties. Recruiters and recruitment agencies are asked not to send CVs to anyone at Scandia Gear to note that Scandia Gear is not responsible for charges related to unsolicited CVs.